De afwerking van de Vijversche appartementen is van een bijzonder hoog niveau. Een bezoek aan het modelappartement zal u een beeld geven van wat we daarmee bedoelen. Voor de aankleding en inrichting ervan werkten we daarvoor samen met vastgoed- & interieurstyliste Kaat Reyntjens. Zij kan ook ù advies geven bij de materiaalkeuze en inrichting van uw appartement.
Zij omschrijft de inrichting van het modelappartement als volgt:
“Bij de keuzes van de materialen in het modelappartement, hebben we rekening gehouden met onderhoudsvriendelijkheid, ecologie, ergonomie en uitstraling.

 

De keuken heeft een warme uitstraling en een onderhoudsvriendelijk werkblad. De greeploze kasten zorgen voor een moderne look in combinatie met het gebruiksvriendelijk openen en sluiten. De elektrische toestellen zijn energiezuinig en gemakkelijk in gebruik. De stijlvolle mengkraan en de decoratieve dampkap zijn mooie accenten voor deze stijlvolle keuken. De wandtegels aan de keramische kookplaten zorgen voor een gezellige uitstraling en zijn gemakkelijk in onderhoud.
Voor de vloerbekleding hebben we gekozen voor een keramische tegel met een warme kleur en een mooi uitstraling. Deze tegel is onderhoudsvriendelijk en aangenaam in combinatie met de vloerverwarming. Alle ruimtes zijn voorzien van dezelfde tegel om één mooi geheel te vormen.
In de badkamer werd gekozen voor een inloopdouche met glaswand. De handdoekradiator is multifunctioneel , biedt warmte en zorgt voor het drogen en ophangen van de handdoeken. Het dubbele badkamermeubel is voorzien van een ruime lade onderaan, een dubbele spiegelkast met ingemaakte led-verlichting en sensor-schakelaar . 2 muurhaakjes kunnen gebruikt worden om handdoeken of kamerjas op te hangen. De wanden in de badkamer zijn volledig aangekleed met een warme, witte en onderhoudsvriendelijke keramische tegel.
De warmtepomp in de hal is mooi weggewerkt met een inmaakkast die ook dienst doet als schoenkast, vestiairekast en opbergruimte. De spiegel aan de zijkant van de kast zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de inkomhal.”
Nieuwsgierig geworden? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak om het modelappartement te bezoeken!