89% Verkocht!

Interesse?


 

Bekijk online een modelappartement

Project met een visie


Vijversche heeft de ambitie om op vele vlakken de beste van de klas te zijn. Elke ruimte werd met zorg uitgetekend voor een optimale invulling en belichting. De materialen zijn gekozen op basis van hun duurzaam karakter of hun specifieke isolatiewaarden.


Hieronder vindt u alle eigenschappen van Vijversche op een rijtje.

 
topligging klein icon 1

  Topligging

Toekomstgerichte locaties, voor een slimme investeerder klinkt het als muziek in de oren. Wel, Vijversche ligt op zo’n locatie. U moet er bij gelegenheid eens rond wandelen. U zal zien dat oude huizen een nieuw leven krijgen en het dynamische de buurt overspoelt. De stationsomgeving in Roeselare heeft echt alles in zich om dé buurt van de toekomst te worden: een nieuw station, nieuwe infrastructuurwerken en een nieuwe open omgeving naar het stadscentrum zorgen ervoor dat Vijversche binnenkort een plek is waar iedereen wilt wonen, maar dat uw investering zeker op lange termijn een onvergelijkbaar rendement zal opleveren.
Foto Hoge Afwerkingsgraad icon 2

  Hoge afwerkingsgraad

De afwerking van de Vijversche appartementen is van een bijzonder hoog niveau. Een bezoek aan het modelappartement zal u een beeld geven van wat we daarmee bedoelen. Voor de aankleding en inrichting ervan werkten we daarvoor samen met vastgoed- & interieurstyliste Kaat Reyntjens. Zij kan ook ù advies geven bij de materiaalkeuze en inrichting van uw appartement.
Zij omschrijft de inrichting van het modelappartement als volgt:
“Bij de keuzes van de materialen in het modelappartement, hebben we rekening gehouden met onderhoudsvriendelijkheid, ecologie, ergonomie en uitstraling.

Lees meer...

huis sjaal klein icon 3

 Zeer energiezuinig

Eén kenmerk waarmee Vijversche met kop en schouder boven andere projecten uitsteekt is de verwarming en isolatie. Vrij vertaald: uw comfort!
De appartementen in Vijversche worden immers  –en dit is zeer uitzonderlijk- verwarmd met behulp van een Daikin warmtepomp. En is voor u pure winst. Het betekent niet alleen dat u uw appartement verwarmt met een minimum aan energiekosten, maar dat u ook 10 jaar lang van de overheid op een korting mag rekenen op de onroerende voorheffing.

Lees meer...

fiskale korting icon 4

 Korting op onroerende voorheffing

Nooit eerder was het aspect energiezuinigheid zo belangrijk als vandaag. Denkt u daarbij bijvoorbeeld maar aan de Ecopremies die tot voor kort nog werden toegekend bij de aankoop van een energiezuinige en milieuvriendelijke wagen, en de premies vanwege de Vlaamse overheid voor de energiebesparende maatregelen uitgevoerd aan uw woning.
Voor het Vijversche woonproject is rekening gehouden met de behoefte om energiezuinig te kunnen wonen.
Het Vijversche woonproject zal dan ook bestaan uit energiezuinige appartementen, die zullen voldoen aan de E-peil-eis van E60.

Lees meer...

RealEstateAwards-2011 logo1 klein icon 5

Award bouwproject

Dat Vijversche mag beschouwd worden als een toekomstgericht en buitengewoon woonproject, wordt ook door de vakmensen erkend. In die mate dat de Confederatie van Immobiliënberoepen het  project Vijversche de Real Estate Award 2011 hebben toegekend als ‘meest consumentvriendelijk woonproject’. Daar zijn we niet alleen terecht fier op, daar doet u vooral uw voordeel mee. Want de wedstrijd bekroont projecten waarbij rekening gehouden wordt met alle details die het wonen aangenamer maken. Dat is niet alleen een voordeel, het is nagenoeg een waterdichte garantie dat een appartement in Vijversche buitengewoon wooncomfort biedt.